Hot Rise Games

Etusivu » Hot Rise Games
Jopa 20 % päivittäinen käteispalautus
Bonusehdot
Käteispalautusprosentti riippuu edellisen päivän tappion määrästä. Kierrätysvaatimus käteispalautukselle on 3x. Cashbackin voimassaoloaika on 3 päivää sen vastaanottamisesta ja 7 päivää sen aktivoimisesta. Käteispalautusta ei hyvitetä, jos edellisen päivän todellinen käteistappio oli alle 30 €.
Suomalaiset suljettu tervetuliaistarjouksen ulkopuolelle.
Bonusehdot
Suomalaiset suljettu tervetuliaistarjouksen ulkopuolelle.
10 % viikoittainen käteispalautus!
Bonusehdot
Kaikki pelaajat Dreamzilla saavat 10 %:n aidon Cashbackin torstaisin, läpi koko vuoden. Ei kierrätysvaatimuksia. Ei minimi- eikä maksimipanosta. Cashbackille ei ole määritelty ylärajaa. Lasketaan tappioista kolikkopeleissä.
100 % 200 € + 11 non-wager FS
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Bonusraha ei ole käytettävissä heti talletuksen jälkeen, vaan aina pelattuasi 10% kierrätysvaatimukseta vapautat bonuksesta 10% oikeana rahana. Maksimipanos 20 € tai 10% bonuksesta, joista matalampi on aina voimassa. Ilmaiskierrosten voitoilla ei kierrätystä eikä maksimikotiutusta.
125 % bonus 250 € asti + 50 FS
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Bonus on kierrätettävä 45 kertaa. Ilmaiskierrosten voitoilla ei kierrätystä. Kierrätysaikaa on 48 tuntia. Maksimipanos kierrättäessä on 5 €.
100 % 200 € asti + 20 FS
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Kierrätysvaatimus 100x. Maksimipanos kierrättäessä on 5 €. Kierrätysaikaa on 3 pv.
10 % cashback
Bonusehdot
EI KIERRÄTYSTÄ Cashbackille ei ole määritelty ylärajaa. Maksetaan joka viikko torstaisin klo 11:00. Minimitappio cashbackin saamiseksi on 1 €. Cashbackit ovat voimassa 60 päivää.
Jopa 20 % päivittäinen käteispalautus
Bonusehdot
Käteispalautus hyvitetään edellisen päivän tappioiden määrään klo 00:00-23:59 (UTC). Käteispalautusprosentti riippuu edellisen päivän tappion määrästä. Käteispalautuksella on 3x kierrätysvaatimus. Cashbackia ei hyvitetä, jos edellisen päivän todellinen käteistappio oli alle 30 EUR.
Säännöllisiä kampanjoita. Ei tervetuliaistarjousta.
Bonusehdot
Säännöllisiä kampanjoita. Ei tervetuliaistarjousta.
100 % 500 € + 200 FS
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Bonuksen kierrätysvaatimus on 30x. Maksimipanos kierrättäessä on 5 €. Kierrätysaikaa on 7 päivää. 200 ilmaiskierrosta jaetaan 50 kappaleen eriin, jotka jaetaan yksi kerrallaan neljän päivän aikana.